Promoties en acties bij Optiek Wim Truyens

DriveSafe glazen cadeau bij aankoop van een paar SmartLife glazen + bril 

Zeiss, dé hofleverancier van kwalitatieve brillenglazen, wordt 175 jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij! Van 21 september 2021 tot en met 31 december 2021 krijg je bij Optiek Wim Truyens een paar DriveSafe glazen cadeau bij aankoop van een bril met SmartLife glazen en dat is geen overbodige luxe met de herfst en winter voor de deur.  Lees alles over deze actie hier

Actievoorwaarden: Van 21 september 2021 tot en met 31 december 2021 krijg je bij Optiek Wim Truyens een paar DriveSafe glazen cadeau bij aankoop van een nieuw paar SmartLife glazen mét nieuwe bril. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. 

Anti-aandamp bij aankoop bril

Geniet van je bril zonder aangedampte glazen! Daarom krijg je nu bij elke complete bril die je aankoopt, een gratis anti-aandamp kit van ZEISS. Actie geldig zolang de voorraad strekt en bij aankoop van een complete bril. 

Secondpair Actie: 4e glas gratis

Secondpair actieBij Optiek Wim Truyens kan je het hele jaar lang genieten van de secondpair actie van: Koop je 2 brillen met ZEISS glazen op sterkte, dan krijg je je 4e glas gratis! Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en of acties. Vraag info in de winkel!

Samenaankoop KULeuven - Officiële partner

Optiek Wim Truyens officiële partner KULeuven Samenaankoop

Optiek Wim Truyens is officiële partner van het Samenaankoop programma van de KULeuven. Koop bij Optiek Wim Truyens een bril met glazen op sterkte of een zonnebril op sterkte, en ontvangt op vertoon van uw Samenaankoop lidkaart 15% korting op zowel je montuur als je glazen. Meer informatie over het samenaankoop programma van de KULeuven vind je hier.