175 jaar Zeiss - Koop een bril met SmartLife glazen en krijg een paar DriveSafe glazen cadeau!

Gratis paar DriveSafe glazen bij aankoop van een paar SmartLive met gbril

175 jaar Zeiss - Gratis DriveSafe glazen

Zeiss, dé hofleverancier van kwalitatieve brillenglazen, wordt 175 jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij! Van 21 september 2021 tot en met 31 december 2021 krijg je bij Optiek Wim Truyens een paar DriveSafe glazen cadeau bij aankoop van een bril met SmartLife glazen* en dat is geen overbodige luxe met de herfst en winter voor de deur. We leggen je graag even uit wat DriveSafe glazen precies zijn! 

Wat zijn DriveSafe glazen van Zeiss?

Veel mensen voelen zich onzeker, ongemakkelijk en gestresst tijdens het rijden, vooral onder moeilijke lichten weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donkerHeb jij bijvoorbeeld ook last van de koplampen van de tegenliggers? Dat is vanaf nu verleden tijd! Concreet zullen de DriveSafe glazen jou tijdens het autorijden op drie manieren ondersteunen

  1. Beter zicht bij weinig licht voor veiliger en comfortabeler rijden
  2. Minder verblinding door tegemoetkomend verkeer of straatverlichting in het donker
  3. Duidelijk zicht op wegdek, dashboard en in achteruitkijk- en zijspiegels

Wil je meer weten? Bekijk dan zeker onderstaande video of kom eens vrijblijvend langs! Wij helpen je graag! Wens je een afspraak te maken? Klik dan hier!

 

*Actievoorwaarden: Van 21 september 2021 tot en met 31 december 2021 krijg je bij Optiek Wim Truyens een paar DriveSafe glazen cadeau bij aankoop van een nieuw paar SmartLife glazen mét nieuwe bril. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. 

Openingsuren

Onze winkel

Adres: Tervuursesteenweg 210, 3060 Bertem
Telefoon: 016/48.08.75
E-mail: info@optiekwimtruyens.be

Parking naast de deur en rolstoeltoegankelijk. 


Ouder bericht